Nyheter

Vi utökar vår portfölj med Finn Thomson Whisky

Från nu i sommar utökar vi vår portfölj med den oberoende buteljeraren Finn Thomson från Skottland. Företaget är familjeägt och går tillbaka hela 9 generationer med 300 år av whiskyhandel, destillering och blending.
Finn Thomson som idag driver företaget minns hur han fascinerades av sin farfars berättelser och historier om whiskyhandeln som den var då på den tiden. Historier som inspirerat Finn Thomson att välja fat och buteljeringar med nya smakupplevelser som hyllar den skottska whiskyn.

Vi gläds åt och är stolta över att få representera Finn Thomson whisky i Sverige och ser fram emot att få släppa whiskyn i Sverige. Den kommer finnas för beställning på Systembolaget i sommar. Håll utkik!
Vi kommer informera på sociala medier när den släpps. Vi ser fram emot dessa buteljeringar.

Finn Thomson Whisky finns i 3 olika serier, Core, Rare och Crown där Core är unika singlecask buteljeringar och Rare är whisky över 30 år. Serien Crown är små buteljeringar med 50 årig whisky.

Vi kommer få hem deras Summer Release med 5 olika whiskies varav 4 single malt och en single grain.
Blair Athol 9 years Ruby Port
Glennallachie 12 years Sherry Hogshead
Staoisha 10 years Bourbon Barrel
Tamnavulin 33 years Hogshead
North British 35 years Hogshead